Wij kiezen de wijnboeren met zorg uit. Op onze reizen door Italië en tijdens onze bezoeken aan Europese wijnbeurzen proberen we die wijnmakers te vinden die nog geen importeur in Nederland hebben. Soms lukt dat niet, maar zijn we zo gecharmeerd van de mensen achter het wijnhuis dat we toch met het gaan samenwerken. De Slow Wine Guide en de Gamberro Rosso zijn op onze zoektochten een goede raadgever en jaarlijks bezoek wij de Vinitaly beurs in Verona. Maar bovenal besluiten we in zee te gaan met wijnmakers door een combinatie van de kwaliteit van het geleverde product (de wijn!), de omvang van het bedrijf (klein – middelgroot) en de persoonlijkheid van de wijnmakers zelf.

logo Assuli
We zijn in hart en nieren een familiebedrijf. Dat voel je als je ons bezoekt. Dat proef je als je onze wijnen drinkt.
Broglia
Met respect voor traditie, altijd op zoek naar innovaties die ons product beter maken.
corbucci
Ons succes is het gevolg van teamwork, waar van iedereen uitmuntendheid wordt gevraagd voor ons gezamenlijke doel: de beste wijn!
de Puppi
Elke druiventros die we plukken, elk stukje land dat we bewerken, is iedere keer een nieuw begin, een zoektocht naar de grenzen van een steeds hogere kwaliteit.
Bisi logo grijs
Wij zijn slechts de huidige bewakers van het land dat onze vaders ons hebben gegeven. We zullen ervoor zorgen en het intact aan de volgende generatie geven.
Monchiero Carbone
Behind the doors of our winery you'll find a unique history, made up of interesting personalities and surprising secrets that cannot be reproduced in any other wine cellar.
Logo Diego Pressenda
Generatie op generatie gaven ze ons het ritme van de natuur en de aarde door. Toewijding, offers en wachten, wachten, wachten. Zo hebben wij geleerd te houden van ons land.
Michele Castellani
Uit respect en passie voor het bewerken van de aarde en uit liefde voor het leven.
Salatin
We transformeren werk en ervaring in smaken en geuren die een glimlach kunnen geven, een emotie opwekken, een herinnering oproepen.
San Ferdinando
Val di Chiana waar de traditie van olijfolie en wijn productie al eeuwenlang wordt doorgegeven.
poderi mattoidi
De oude tradities ...ze zijn de solide basis, die ons toestaan om naar de toekomst te kijken.
× Stel hier je vraag